۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سهشنبه
باور به اينکه از سرگيري مذاکرات در استانبول ممکن است – و يا هرگز خواهد توانست -- از يک ايران هسته اي و شعله ور شدن خاورميانه جلوگيري کند، مانند باور به پيروزي اميد بر تجربه است.
اما، تا آنجا که به نيات آخوندها مربوط مي شود، ما بر اين باوريم که گذشته بهترين شاخص پايان داستان است.
در نظر بگيريد که در آستانه اين مذاکرات، محمود احمدي نژاد با گستاخي ”آخرين شانس” پرزيدنت اوباما به آخوندها را مسخره کرده و اعلام کرد که تحريمها شکست خورده اند چراکه ايران به اندازه کافي ذخيره ارزي دارد که بتواند سالها بدون فروش نفت ادامه بدهد.
چه اين ادعا درست باشد يا نباشد، اين حقيقت وجود دارد که به اصطلاح ” پي ۵ + ۱” (ايالات متحده، بريتانيا، چين، فرانسه، روسيه و آلمان) اولين مذاکرات خودر را ۱۵ ماه پس از آخرين دور مذاکرات که بدون توافقي در ژانويه ۲۰۱۱ به پايان رسيد، از سرگرفته اند.
براي ما جاي تعجب ندارد که در مذاکرات اخير بحث محتوايي درنگرفت و اينکه در مورد هيچ پيشنهاد مشخصي يا اقدام اعتماد بر انگيزي نيز فعلا توافق نشده است.
نهايتا، ده سال تلاشهاي ديپلماتيک فقط رژيم تروريستي آخوندها را جريتر کرده است. اين آخرين مذاکرات فقط رژيم تهران را، درحاليکه در حال ساخت برنامه سلاح هسته اي شان هستند، قادر به خريد زمان ميکند .
اما دولت اوباما گزينه ديگري را که ارزش امتحان کردنش را دارد، در اختيار دارد.
حرف وزير خارجه کلينتون وقتي که توجه جهان را به فاصله تعيين کننده بين مردم ايران و رژيم آخوندهاي تروريست سرکوبگر، جلب کرد، کاملا درست بود.
بدنبال کنفرانس سوريه در ۱ آوريل، کلينتون به درستي گفت: ”طي ۶ ماه گذشته ما توطئه هاي رژيم ايران را از تايلند تا هند تا گرجستان تا مگزيک و خيلي از اماکن ديگر خنثي کرده ايم، اين يک کشور است نه يک گروه تروريستي. اين مردم شايسته چيزي بهتر از اين هستند تا اينکه تحت سلطه رژيمي که تروريسم صادر ميکند، زندگي کنند».
در حاليکه رئيس جمهور اوباما در تلاش براي پيدا کردن يک راه حل براي جاه طلبي هاي اتمي بطور فزاينده اي تهديد کننده از سوي رژيم ايران است، او بايد به اين درک برسد که قوي ترين سلاحي که ايالات متحده در حال حاضر ميتواند بکار بگيرد، نه تحريم دپيلوماسي و نه جنگ موشکي است، بلکه، حمايت از تغيير رژيم در ايران است.
احزاب اپوزيسيون در داخل ايران بشدت تحت سرکوب هستند و جدي ترين و سازمانيافته ترين مقاومت در کشور، سازمان مجاهدين خلق ايران در تبعيد است و بطور خستگي ناپذيري توسط آخوندها طي سي سال گذشته، مورد آزار و اذيت قرار گرفته است .
رژيم تهران سازمان مجاهدين را بعنوان يک تهديد موجوديت خودش مي داند چراکه سازمان مجاهدين خلق ايران براي جايگزيني اين رژيم غير منتخب آخوندي با يک رژيم ليبرال دموکراسي که مبلغ آينده ايران غير هسته اي ، حقوق مساوي براي زنان و اقليت ها و آزادي مطبوعات است، تلاش ميکند. ولي اين مخالفان اصلي آخوندها از محقق کردن آرزوهاي خود براي آزادي مردم ايران محروم شده اند چراکه رژيم ايران و ايالات متحده، آنها را بعنوان يک سازمان تروريستي نامگذاري کرده اند.
سازمان مجاهدين خلق ايران جنبشي است که تجسم روح بهار عرب است. با برداشتن اين نامگذاري ناعادلانه از روي سازمان مجاهدين خلق ايران ، دولت اوباما ميتواند ديناميزم سياسي جديدي را ايجاد کند که مي تواند به نحو مؤثري اصليترين حامي تروريسم دولتي را تضعيف کند.
دولت کلينتون ابتدا در سال ۱۹۹۷ سازمان مجاهدين خلق ايران را بعنوان بخشي از يک اقدام سياسي شکست خورده براي دلجويي از رژيم ايران وارد ليست سياه وزارت خارجه کرد. او به اشتباه فکر ميکرد که آنها در طول زمان مدره خواهند شد. آخوندها خواستار ليست گذاري اين گروه بعنوان پيش شرط مذاکرات احتمالي با ايالات متحده شدند. آن مذاکرات در آن زمان هرگز برگزار نشد، و در حال حاضر نيز به جاي نخواهد رسيد.
با اين همه، دولت اوباما به نحو انزجار آوري، خروج سازمان مجاهدين، يک متحد دموکراتيک که اطلاعات ارزشمندي از اماکن و محل سايتهاي اصلي هسته اي رژيم ايران ارائه کرده است، از ليست تروريستي را ، برغم اينکه با هيچکدام از معيارهاي قانوني همخواني ندارد، به تآخير مي اندازد.
اين حماقت به رژيم ايران و مزدورانش در عراق مجوز کشتار هزاران عضو سازمان مجاهدين خلق را داده است، منجمله قتل عام ۸ آوريل سال گذشته که ۳۶ کشته، منجمله ۸ زن بر جاي گذاشت و يا جراحت صدها عضو بي سلاح مخالف تبعيدي سازمان مجاهدين که در کمپ اشرف در عراق زندگي مي کنند، د رحاليکه به تک تک آنها يک تضمين مکتوب حفاظت از طرف دولت آمريکا داده شده بود.
اکنون که نيروهاي آمريکايي عراق را ترک کرده اند، ايران مصمم است که نفوذ اش را در منطقه گسترش بدهد و مصمم است اين مردان و زنان بي سلاح در کمپ اشرف را نابود کند. تمامي ساکنان اشرف از طرف «اف بي آي» و ۷ آژانس آمريکايي ديگر مصاحبه شده اند و هرگز کوچک ترين مدرکي مبني بر اينکه کسي در اين کمپ انگيزه، علاقه، و يا داراي توانمندي انجام اعمال تروريستي است، پيدا نشده است.
در يک ابتکار دوحزبي، نزديک به ۱۰۰ عضو کنگره، منجمله رؤساي کميته اطلاعات، نيروهاي مسلح، نظارت و و اصلاحات دولت، به خروج سازمان مجاهدين از ليست فراخوانده اند.
ليست گذاري بي پايه سازمان مجاهدين تنها مجوز قتل براي نيروهاي عراقي و دادگاه هاي فرمايشي در ايران است، دادگاه هايي که بطور منظم افراد را بخاطر وابستگي شان به سازمان مجاهدين دستگير، شکنجه و به قتل ميرسانند.
وزارت خارجه مي بايد از اين پروسه تعيين تکليف وزارت خارجه که به غلط ليست سياه را براي اهداف گمراه کننده سياسي نگه داشته است که مانع بازاسکان امن ساکنان اشرف در کشورهاي ديگر منجمله ايالات متحده، جايي که بسياري از شهروندان ايراني آمريکايي منتظرند که به اعضاي تبعيدي خانواده خود ملحق شوند، مي باشد، شرم کند.
نزديک به دوسال بعد از اينکه يک دادگاه استيناف آمريکايي حکم داد که وزارت خارجه حق دادرسي عادلانه سازمان مجاهدين خلق ايران را نقض کرده است و حکم به ارزيابي مجدد داد. وزير خارجه کلينتون هنوز در حال ”بازبيني” اين نامگذاري ناشايست و غير قانوني است.
بر اساس يک توافق که توسط هيئت مساعدت سازمان ملل در عراق (يونامي) تنظيم شده است، ساکنان اشرف در پروسه جابجايي به يک پايگاه متروکه نظامي سابق در بغداد که بعنوان کمپ ليبرتي شناخته ميشود، ميباشند. برغم شرايط غير قابل زيست آنجا و حملات مکرر توسط پليس عراق، وزير خارجه کلينتون به کنگره گفت که همکاري ساکنان در جابجايي از خانه ۲۶ ساله شان به کمپ ليبرتي يک پيش شرط براي لغو نامگذاري خواهد بود.
تا کنون، ۱۶۰۰ تن از ساکنان به کمپ ليبرتي منتقل شده اند و طي اين پروسه يک نفر جان باخت و منجر به يک حمله بي دليل توسط پليس عراق (به خواسته رژيم ايران) در هفته گذشته شد که ۲۹ مجروح بر جاي گذاشت.
سازمان مجاهدين خلق ايران همکاري و خويشتنداري قابل توجهي از خود نشان داده است و با بدرفتاري هاي عراقي ها بسيار بردبار و مسالمت آميز برخورد کرده است. با اين همه، وزارت خارجه خروج سازمان مجاهدين از ليست را به تأخير مي اندازد، امري که روشن مي سازد چرا دادگاه تجديد نظر فدرال ايالات متحده در واشنگتن دي سي مبني به وزارت خارجه دستور داد که در روز ۸ مه در دادگاه حاضر شده و علناَ دلايل خودش را بخاطر بي عملي در مورد اين موضوع تعيين کننده که داراي عواقب وخيم بشردوستانه مي باشد، ارائه نمايد.
در اين ميان، تنها ميشود اميدوار بود که وزير خارجه کلينتون وقتي که ميگويد که مردم ايران مستحق اين هستند که از دست آخوندها آزاد بشوند، واقعا راست ميگويد. باز کردن زنجيرهاي ليست سياه ناموجه از دست و پاي جنبش اصلي اپوزيسيون ايران و پايبندي به تعهد ايالات متحده مبني بر تضمين حفاظت ايرانيان تبعيدي مخالف، قطعا ميتواند يک نقطه شروع خوب باشد.
ژنرال هيو شلتون چهاردهمين رئيس ستاد مشترک ارتش ايالات متحده آمريکا بود. فرماندار سابق ايالت پنسيلونيا تام ريج بعنوان اولين وزير امنيت ملي ايالات متحده آمريکا خدمت کرده است. پاتريک کندي از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۱ نماينده منطقه ۱ ايالت رود آيلند در مجلس نمايندگان بود.
پايگاه اينترنتي فاکس نيوز دات کام
۱۶ آوريل ۲۰۱۲ ( ۲۸ فروردين ۱۳۹۱)
به قلم تام ريج، ژنرال هيو شلتون، پاتريک کندي
۱۶ آوريل ۲۰۱۲ ( ۲۸ فروردين ۱۳۹۱)
به قلم تام ريج، ژنرال هيو شلتون، پاتريک کندي
عنوان بایگانی وبلاگ
-
▼
2012
(14)
-
▼
آوریل
(14)
- شوراي ملي مقاومت ايران : مذاكره با رژيم ايران در ب...
- ”مشکلات آنها و مشکلات اينها”
- با اين حساب دنيا در دست مُشتي بي همه چيز است!
- فلات پيري كه فلات فقر و تيره روزي است !
- مبارزه انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري فرانسه
- قدرتمندترين سلاحي که اوباما ميتواند عليه رژيم ايرا...
- آن سوي نام «خليج فارس » بنگر به ”سيلي که ريخت خا...
- فشار تحريم ها جليلي را مجبور به انعطاف کرد!
- نصيب ايران از مذاکرات استانبول , گزارشي از پاتريک ...
- از شكار انسان تا شكار ديش ز مازندران تا جزيره كيش !
- تصاويري از اوج وطن پرستي و عرق ملي! از خليج فارس ...
- بايدها و نبايد در درج اخبار مذاکرات به رسانه ها
- آشنايي با «ماهي گنده ي »! آكواريوم وزارت اطلاعات د...
- test
-
▼
آوریل
(14)
بایگانی وبلاگ
-
2012
(14)
-
آوریل(14)
- شوراي ملي مقاومت ايران : مذاكره با رژيم ايران در ب...
- ”مشکلات آنها و مشکلات اينها”
- با اين حساب دنيا در دست مُشتي بي همه چيز است!
- فلات پيري كه فلات فقر و تيره روزي است !
- مبارزه انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري فرانسه
- قدرتمندترين سلاحي که اوباما ميتواند عليه رژيم ايرا...
- آن سوي نام «خليج فارس » بنگر به ”سيلي که ريخت خا...
- فشار تحريم ها جليلي را مجبور به انعطاف کرد!
- نصيب ايران از مذاکرات استانبول , گزارشي از پاتريک ...
- از شكار انسان تا شكار ديش ز مازندران تا جزيره كيش !
- تصاويري از اوج وطن پرستي و عرق ملي! از خليج فارس ...
- بايدها و نبايد در درج اخبار مذاکرات به رسانه ها
- آشنايي با «ماهي گنده ي »! آكواريوم وزارت اطلاعات د...
- test
-
آوریل(14)
About Me
- Goale-omid